Tjänster och priser

Vi kan förverkliga era idéer!

Kreativ design

Vi tar din idé och gör den lönsam med fokus på design och funktionalitet.

Sökmotoroptimering

MediSEO – SEO för medicinska- och vårdinriktade bolag. Vi säkerställer att ni är synliga för potentiella kunder och patienter.

Varumärkesstrategi

Ett osynligt varumärke är ett icke-existerande varumärke. Vi hjälper er att skapa ett skarpt varumärke där Top of Mind kommer först.

Marknadsföringsstrategier

För att uppnå ett resultat behöver ett mål finnas. För att nå målet behöver ni en plan. Vi sköter hela processen åt er, från idé till resultat.

Webbutveckling

Snabbt och enkelt eller från grunden och upp – vi jobbar i WordPress och skapar lösningar exakt som ni vill ha dem.

Digital Marknadsföring

Från det gamla till det nya – vi hjälper er punktvis med digital marknadsföring eller som en del av en marknadsföringsstrategi.

Sökmotoroptimering

Vi jobbar med allt från on- och off-site SEO, backlinks, NAP och Google Business. Priserna är exklusive moms.

kr 2490 Fr / Per Månad
 • Analys och Strategi
 • Optimering och Underhåll
 • Support
 • Rapportering

Pris är minimumdebitering för SEO kampanjer. Kontakta oss för estimering

Webutveckling

Vi jobbar i WordPress – världens mesta flexibla och använda system för webbpublicering. Priserna är exklusive moms.

kr 6000 Från / etabl.
 • Domän* och webhotell
 • SSL
 • Teknisk underhåll
 • Fri support
 • Design och innehåll
 • *Lanningssida

Domän*, endast standarddomänerna .se, .nu, .com. Priserna gäller landningssida, för större behov kontakta oss innan beställning. Drift av hemsida tillkommer beroende på funktionalitet och innehåll. Driftavtal från 299kr/månad inkl. fri support.

Annonsering

Vi arbetar med annonsering inom de mesta effektiva kanalerna som passar era behov, såsom sociala medier, Google, Youtube med mera. Priserna är exklusive moms.

kr 3999 Från / Etabl.
 • Grafisk design
 • Copywriting / texter
 • A/B Testing
 • Budgetadministration

Pris ovan gäller etablering av 1 kampanj i valfri kanal, såsom Facebook/Instagram, TikTok, Snapchat, Google, LinkedIn. Annonskostnader tillkommer (spend som går direkt till annonskanal).

FAQs

Vanliga frågor
(och svar!)
om SEO och webbutveckling

Sökmotoroptimering, från engelskans Search Engine Optimization eller förkortat SEO[1], är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att på ett organiskt sätt, i kontrast till betald marknadsföring genom sökmotorer, synas så högt upp som möjligt på så många lukrativa sökord som möjligt bland sökresultaten i sökmotorer så som Google, Bing eller Yahoo. (källa: Wikipedia)

WordPress, normalt versaliserat WordPress, är ett blogg- och innehållshanteringssystem (CMS) skrivet i PHP och som använder databasen MySQL för datalagringen. Det distribueras under en GNU General public-licens (GPL) och kan laddas ner och användas kostnadsfritt. Det är ett av de populäraste publiceringssystemen på marknaden och finns på tusentals bloggar och webbplatser.

WordPress har under åren utvecklats från ett bloggsystem till att även kunna hantera hela webbplatser likt ett mer avancerat CMS-system. Eftersom innehållet på alla sidor blir tillgängligt via en inloggningssida behöver man inte någon FTP-klient för att kunna redigera och uppdatera sina sidor på webbplatsen.

WordPress går även att anpassa fritt med hjälp av olika tillägg (plugins) och teman. I augusti 2018 fanns över 56 000 tillägg.[2] Ett stort antal teman är tillgängliga på WordPress webbplats, som utvecklats av dess användare. (källa: Wikipedia)

Webbdesign avser hantverket att ge en webbplats en grundläggande grafisk design som oftast styrs av märkspråk. Till det hör att bestämma storlekar på och placering av ytor, typografi, färgskalor, manér eller stil för bilder, ikoner, logotyper och andra grafiska element.

 

Källa: Wikipedia