Loading

Om Google business profile

Google Business Profile

Mediseo erbjuder experthjälp inom lokal SEO i hela Norge.
Vi hjälper företag att lyckas digitalt med uppsättning och optimering av Googles profiler (GBP) – GBP är i grunden ett gratis verktyg från Google som du kan använda för att synas i den lokala sökningen i Google genom kartfunktionen som visas i de flesta fall på Googles förstasida.

Vi tar inte betalt för Google-profilen, vad vi gör är att använda det här kostnadsfria verktyget för din räkning för att maximera exponeringen för relevant trafik, det vill säga de som söker efter exakt vad du erbjuder i sitt lokala område.

Med 10 års erfarenhet (ca 20 000 arbetstimmar) har vi lärt oss vad som fungerar bäst för att ranka företag på kortast möjliga tid, det tar lång tid att bli systematiskt bra på SEO och som vi alla vet är tid är pengar.

Tack vare vår långa erfarenhet har vi skapat en process som säkerställer att våra kunder får extremt bra valuta för pengarna. Med vårt unika setup får ditt företag minst 12 timmars uppmärksamhet per år från proffs, och vi kan visuellt se vad nästa steg är för att få ditt företag att överträffa dina konkurrenter.

Back To Top